K2 Recon 90 MV Gripwalk, monot, miesten, sininen

263,00 

Tuotemerkki: K2

Tuotetunnus (SKU): 21699-25364-70482 Osasto: Tarkista saatavuus ja toimituskulut verkkokaupassa:

K2 Recon -sarja on K2:n palkittu sarja. Se on hiihtokenkä, joka vain odottaa, että sitä testataan lumessa! Yleensä suorituskykyiset saappaat ovat painavia ja tilaa vieviä, mutta Recon 100:n kanssa K2 on onnistunut luomaan vahvan ja vakaan hiihtokengän, jonka paino on pieni. Hiihtokengät paranevat vuosi vuodelta, ja nykyään on mahdollista valmistaa hiihtokenkiä, joissa on paljon tehoa, mutta jotka eivät paina tonnia.

Jos etsit mukavuutta, tehoa, suorituskykyä ja pientä painoa, tämä on oikea malli! Se sopii täydellisesti pitkälle päivälle vuorella, kun sinun on mentävä täyskaasulla hoidetuilla rinteillä klo 8.30 aamulla, sekä kun siirryt loppupäivän aikana enemmän hoidetuille ja raskaammille sohjoille/puuterille/kuoppiin. Se on monipuolinen kenkä, joka reagoi, kun painostat sitä, olematta kuitenkaan niin jäykkä, ettet voi hallita sitä. K2:n omalla FLEX/FEEL-asteikolla, jossa 1 on Playfull ja 10 on Precise, tämä on 6, mikä kertoo, että saat saappaan, jossa on korkea mukavuus ja nopea vaste.

Recon painaa vain 1650 grammaa, mikä on yksi luokkansa kevyimmistä. Tämä johtuu K2:n Powelite Shell -teknologiasta, joka koostuu neljästä eri TPU-materiaalista, jossa vahvimpia materiaaleja on käytetty siellä, missä on eniten painetta/tarvetta, ja samalla ohuempia materiaaleja on käytetty siellä, missä kengän halutaan olevan pehmeämpi. Insinöörit ovat analysoineet, missä kohtaa saappasta tarvitaan eniten/vähiten materiaalia, jolloin turhaa painoa on poistettu. Hiihtosaappaaseen on helppo nousta, sillä kevyttä TPU-materiaalia on käytetty sisääntulon helpottamiseksi, mutta samalla se tuntuu tukevalta, kun nojaat säärelläsi eteenpäin.

Saappaassa on lukemattomia ominaisuuksia, kuten 4 tehokasta solkea sekä 40 mm:n tarranauha, joka siirtää kaiken energiasi sääreltäsi sukseen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä siinä on LuxFit Pro Liner (sisäkenkä), joka takaa tiukan istuvuuden. Saapas asettuu tiukasti ja mukavasti jalkasi ympärille antaen sinulle parhaan mahdollisen mukavuuden ja hallinnan. Se myös mukautuu jalkaasi ajan myötä, joten jo 2-3 päivän jälkeen huomaat lisääntyneen mukavuuden ja jalkaasi muotoutuneen sisäkengän.

Kengässä on GripWalk-pohja, jonka ansiosta siinä on helppo kävellä, sillä pohjan alle jää enemmän kulmaa/taivutusta kuin tavallisessa hiihtokengässä, ja siksi kävelet normaalimmin. Grip Walk tarjoaa myös hyvän pidon, sillä pohja on päällystetty kumilla, mikä vähentää liukastumis- tai putoamisriskiä.

Recon on korkealuokkainen hiihtokenkä, joka tarjoaa paljon paremmat ominaisuudet kuin hinta antaa ymmärtää.

Tässä mallissa on 90 flex, joka sopii keskitason tai edistyneelle hiihtäjälle. Sillä voi puskea kovaa vauhtia, mutta sitä voi hiihtää myös rauhallisesti ja rennosti.

Tietoja ja ominaisuuksia:
Powerlite Shell
Powerfuse Spine
Energy Interlock
Fastfit Entry
Dual Cuff Alignment
Cantable Outsoles
Grip Walk
Flex: 90
Width: 100 (Normal)
Weight: 1650 g (v. 26.5)
Vuori: LuxFit Pro
Remmi: 40mm tarranauha

Huomautus: Koot on ilmoitettu mondopisteissä, katso kokooppaasta, miten löydät sinulle sopivan koon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “K2 Recon 90 MV Gripwalk, monot, miesten, sininen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top