Sisustuskaupat netissä

Sisustuskaupat netissä tarjoavat sisustustuotteita laidasta laitaan, niin isoista huonekaluista pieniin koriste-esineisiin.

Cervera >>

Cervera on yksi Ruotsin suurimmista yrityksistä, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita keittiöön, kattaukseen ja sisustukseen. Meillä on huolella valikoitu valikoima, joka sisältää korkealaatuisia tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Marimekko, Fiskars, Anders Petter, Table Top Stories, Eva Solo, Iittala ja monet muut.

Homeroom.fi >>

Homeroom on Ellos Groupin huonekalujen ja kodinsisustuksen verkkokauppa. Trendejä, perinteitä ja laatua – aina hyvään hintaan. Yhteistyö kanssamme pitää sisällään vahvasti kasvavan tuotemerkin, jonka ajatuksena on tehdä kodinsisustamisesta erittäin helppoa ja hauskaa. Pääset osaksi matkaamme kohti pohjoismaisten kodinsisustuksen verkkokauppojen kärkeä.

Inessa.fi >>

Inessa tarjoaa asiakkailleen suomalaiseen makuun sopivia laadukkaita sisustus- ja design-esineitä yli sadan tuotemerkin voimalla. Valikoimiimme kuuluvat niin Iittalan, Arabian, Finlaysonin ja Hackmanin tuotteet kuin myös Harri Koskisen, Timo Sarpanevan, Eero Aarnion, Tapio Wirkkalan sekä Andy Warholin klassikot.

Jotex.fi

Jotex on Pohjoismaiden suurimpia sisustuksen verkkokauppoja ja kuuluu Ellos Groupiin. Jotex tarjoaa ainutlaatuista sisustusta ainutlaatuisiin koteihin. Meiltä löydät huomisen trendit tai luot omat trendisi. Haluamme, että kodin päivittäminen uudella maljakolla on yhtä helppoa kuin vaatekaapin päivittäminen uusimmilla trendeillä. Siksi meillä on laaja valikoima tuotteita, joita et löydä mistään muualta.

KitchenTime >>

Vuonna 2010 perustettu Kitchentime on yksi Pohjoismaiden johtavista keittötuotteiden verkkokauppayrityksistä.
Nuoren ja kunnianhimoisen teamimme tavoitteena on luoda Pohjoismaiden paras keittötarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa.

Made in Finland Shop >>

Made in Finland Shop on nuoren parin, Tomasin ja Sallan, unelma. Unelma pelastaa kotimainen käsityötaito sekä valmistus ja viedä sitä maailmalle. 

Perheyrityksemme on perustettu vuonna 2018 auttamaan suomalaisia valmistavia yrityksiä taistelemaan markkinasta halpatuontihuonekaluja ja -sisustustuotteita vastaan. Nimenkin mukaisesti kaikki verkkokaupan tuotteet on valmistettu Suomessa. Verkkokaupassamme on myynnissä niin pienien yrittäjien yrityksien kuin isompienkin kotimaisien valmistajien tuotteita, jotka on valmistettu kestämään käyttöä ja aikaa.

Kotimaisuus on asia, josta me emme koskaan tingi. Jokainen tuote valikoimassamme on valmistettu Suomessa, ja kriteerit tuotteen kotimaisuusasteesta meidän valikoimamme pääsemiseksi on korkeampi kuin Avainlippu-merkin kriteerit.

Made in Finland Shop on olemassa, jotta sinä löydät parhaat ja laadukkaimmat aidosti kotimaiset tuotteet kotiisi ja jotta kotimaiset valmistajat saavat arvoisensa kumppanin ja oikean myyntikanavan tuotteilleen. Meitä ja meidän upeita valmistajiamme sekä heidän tuotteitansa tuomalla esiin tuet suomalaista käsityötä, valmistusta ja yrittäjyyttä. 

On24.fi >>

On24.fi on sisustustavaratalo, jonka valikoimaan kuuluu mm. huonekalut, kodinkoneet ja muut sisutustuotteet. Lisäksi On24.fi myy myös kauneustuotteita ja lemmikeille suunnattuja tuotteita.

Sannari.fi >>

Kotimaisia ja ekologisia tuotteita kotiin ja lahjaksi Sannari Verkkokaupasta.  Valikoimaan kuuluvat mm.  käsintehdyt kotimaiset tuotteet, asusteet, korut, luonnonkosmetiikka, puhdistustuotteet, sisustustuotteet. Tuotteet ovat suurimmaksi osaksi valmistettu Suomessa käsityönä niin pienten yritysten kuin yksityishenkilöiden toimesta.

Sisustuskaupat 

Sisustuskaupat tarjoavat säännöllisesti asiakkailleen alennuskoodeja, joita hyödyntämällä ostaminen netistä tulee edullisemmaksi ilman, että tarvitsee lähteä paikan päälle tinkaamaan. Verkkokauppojen valikoimaa ei rajoita fyysinen koko, joten löydettävissä on tuhansia sellaisia tuotteita, joita ei normaali kaupoista löydy. 

 

Scroll to Top