K2 Recon 120 MV, laskettelumonot, miesten, harmaa

343,00 

Tuotemerkki: K2

Tuotetunnus (SKU): 23318-26977-74059 Osasto: Tarkista saatavuus ja toimituskulut verkkokaupassa:

K2 Recon-sarja on K2:n palkittu sarja. Se on hiihtokenkä, joka vain odottaa, että sitä testataan lumessa! Yleensä suorituskykyiset hiihtokengät ovat painavia ja tilaa vieviä, mutta Recon 120:n kanssa K2 on onnistunut luomaan vahvan ja vakaan hiihtokengän pienellä painolla. Hiihtokengät paranevat vuosi vuodelta, ja nykyään on mahdollista valmistaa hiihtokenkiä, joissa on paljon tehoa, mutta jotka eivät paina tonnia.

Jos etsit voimaa, suorituskykyä ja pientä painoa, tämä on oikea malli! Se sopii täydellisesti täyskaasun antamiseen kunnostetuilla rinteillä klo 8.30 aamulla sekä kun suuntaat päivän päätteeksi kunnostetumpiin ja raskaampiin rinteisiin, joissa on lunta, lunta ja mölkkyä. Se on monipuolinen saapas, joka reagoi, kun painostat sitä, olematta kuitenkaan niin jäykkä, ettet voi hallita sitä. K2:n omalla FLEX/FEEL-asteikolla, jossa 1 on Playfull ja 10 on Precise, tämä on 7, mikä kertoo, että saat saappaan, jossa on korkea mukavuus ja nopea vaste.

Recon painaa vain 1650 grammaa, mikä on luokkansa kevyimpien joukossa. Tämä johtuu K2:n Powelite Shell -teknologiasta, joka koostuu neljästä eri TPU-materiaalista, jossa vahvimpia materiaaleja on käytetty siellä, missä on eniten painetta/tarvetta, ja samalla ohuempia materiaaleja on käytetty siellä, missä saappaan halutaan olevan pehmeämpi. Insinöörit ovat analysoineet, missä kohtaa saappasta tarvitaan eniten/vähiten materiaalia, ja näin on poistettu tarpeetonta painoa. Hiihtosaappaisiin on helppo nousta, sillä nilkan ympärillä on käytetty kevyttä TPU-materiaalia, joka helpottaa sisäänmenoa, mutta samalla se tuntuu tukevalta, kun nojaat säärelläsi eteenpäin.

Saappaassa on lukematon määrä ominaisuuksia, kuten 4 raskaan saranaa sekä 45 mm:n Ripcord Power Cinch Strap, joka siirtää kaiken energiasi sääreltäsi sukseen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, siinä on Precisionfit Pro Liner (sisäkenkä), joka takaa tiukan istuvuuden. Saapas asettuu tiukasti jalkasi ympärille antaen sinulle parhaan mahdollisen mukavuuden ja hallinnan. Sisäkenkä mukautuu jalkaasi, joten 2-3 päivän kuluttua huomaat lisääntyneen mukavuuden ja jalkaasi muotoutuneen sisäkengän.

Saappaassa on GripWalk-pohja, jonka ansiosta siinä on helppo kävellä, koska pohjan alla on enemmän kulmaa/taivutusta kuin tavallisessa hiihtokengässä, ja siksi kävelet normaalimmin. Grip Walk tarjoaa myös hyvän pidon, koska pohja on päällystetty kumilla, mikä minimoi liukastumis- ja putoamisriskin.

Recon on huippuluokan hiihtokenkä, joka tarjoaa paljon paremmat ominaisuudet kuin hinta antaa ymmärtää.

Tämän mallin flex on 120, mikä sopii taitavalle tai raskaalle hiihtäjälle, joka haluaa ponnistaa saappaan kanssa.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet:
Powerlite-kuori
Powerfuse Spine
Energy Interlock
Fastfit-sisäänmeno
Kahden mansetin kohdistus
Kantavat ulkopohjat
Grip Walk
Jousto: 120
Leveys: 100 (normaali)
Paino: 1650 g (v. 26.5)
Sisäkenkä: PrecisionFit Pro
Hihna: 45mm Ripcord Power Cinch -hihna

Huomautus: Koot on ilmoitettu mondopisteissä, katso kokooppaasta, miten löydät sinulle sopivan koon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “K2 Recon 120 MV, laskettelumonot, miesten, harmaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top