K2 Recon 100 MV, laskettelumonot, miesten, musta

399,00 

Tuotemerkki: K2

Tuotetunnus (SKU): 23321-26980-74077 Osasto: Tarkista saatavuus ja toimituskulut verkkokaupassa:

K2 Recon-sarja on K2:n palkittu sarja. Se on hiihtokenkä, joka vain odottaa, että sitä testataan lumessa! Yleensä suorituskykyiset hiihtokengät ovat painavia ja tilaa vieviä, mutta Recon 100:n kanssa K2 on onnistunut luomaan vahvan ja vakaan hiihtokengän pienellä painolla. Hiihtokengät paranevat vuosi vuodelta, ja nykyään on mahdollista valmistaa hiihtokenkiä, jotka antavat paljon voimaa, mutta eivät paina tonnia.

Jos etsit mukavuutta, voimaa, suorituskykyä ja pientä painoa, tämä on oikea malli! Se sopii täydellisesti pitkälle vuoristopäivälle, kun sinun on mentävä täysillä uritetuilla rinteillä klo 8.30 aamulla, sekä kun siirrymme päivän päätteeksi uritetuille ja raskaammille sohjoille/jauhoille/mogulille. Se on monipuolinen saapas, joka reagoi, kun painostat sitä, olematta kuitenkaan niin jäykkä, ettet voi hallita sitä. K2:n omalla FLEX/FEEL-asteikolla, jossa 1 on Playfull ja 10 on Precise, tämä on 6, mikä kertoo, että saat saappaan, jossa on korkea mukavuus ja nopea vaste.

Recon painaa vain 1650 grammaa, mikä on luokkansa kevyimpiä. Tämä johtuu K2:n Powelite Shell -teknologiasta, joka koostuu neljästä eri TPU-materiaalista, joissa vahvimpia materiaaleja on käytetty siellä, missä on eniten painetta/tarvetta, ja samalla ohuempia materiaaleja on käytetty siellä, missä saappaan halutaan olevan pehmeämpi. Insinöörit ovat analysoineet, missä kohtaa saappasta tarvitaan eniten/vähiten materiaalia, ja näin on poistettu tarpeetonta painoa. Hiihtosaappaisiin on helppo nousta, sillä nilkan ympärillä on käytetty kevyttä TPU-materiaalia, joka helpottaa sisäänpääsyä, mutta samalla se tuntuu tukevalta, kun nojaat säärelläsi eteenpäin.

Saappaassa on lukematon määrä ominaisuuksia, kuten 4 raskaan saranaa sekä 40 mm:n tarranauha, joka siirtää kaiken energiasi säärestä sukseen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, siinä on LuxFit Pro Liner (sisäkenkä), joka takaa tiukan istuvuuden. Saapas asettuu tiukasti ja mukavasti jalkasi ympärille antaen sinulle parhaan mahdollisen mukavuuden ja hallinnan. Se myös mukautuu jalkaasi ajan myötä, joten jo 2-3 päivän kuluttua huomaat lisääntyneen mukavuuden ja jalkaasi muotoutuneen sisäkengän.

Saappaassa on GripWalk-pohja, jonka ansiosta siinä on helppo kävellä, koska pohjan alla on enemmän kulmaa/taivutusta kuin tavallisessa hiihtokengässä, ja sen vuoksi kävelet normaalimmin. Grip Walk tarjoaa myös hyvän pidon, koska pohja on päällystetty kumilla, mikä minimoi liukastumis- ja putoamisriskin.

Recon on huippuluokan hiihtokenkä, joka tarjoaa paljon paremmat ominaisuudet kuin hintalappu antaa ymmärtää.

Tämän mallin flex on 100, joka sopii keskitason tai edistyneelle hiihtäjälle. Sitä voi työntää kovalla vauhdilla, mutta sillä voi hiihtää myös rauhallisesti ja rennosti.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet:
Powerlite-kuori
Powerfuse Spine
Energy Interlock
Fastfit-sisäänmeno
Kahden mansetin kohdistus
Kantavat ulkopohjat
Grip Walk
Jousto: 100
Leveys: 100 (normaali)
Paino: 1650 g (v. 26.5)
Sisäkenkä: LuxFit Pro
Hihna: 40mm tarranauha

Huomautus: Koot on ilmoitettu mondopisteissä, katso kokooppaasta, miten löydät sinulle sopivan koon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “K2 Recon 100 MV, laskettelumonot, miesten, musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top