K2 BFC 100, laskettelumonot, miesten, harmaa

311,00 

Tuotemerkki: K2

Tuotetunnus (SKU): 23332-26991-74135 Osasto: Katso saatavuus, toimitusaika ja toimituskulut verkkokaupassa:

B.F.C. on tehty mukavuutta ja suorituskykyä ajatellen! Et löydä markkinoilta yhtään hiihtokenkää, joka tuntuisi mukavammalta kuin nämä, mutta jossa on silti runsaasti tehoa, jotta voit lähteä rinteisiin.

Mallissa on runsaasti tilaa, joten se on ihanteellinen, jos sinulla on leveät jalat tai korkea varvas.

Monien vuosien ajan hiihtokengillä on ollut maine, että ne ovat olleet tilaa vieviä, raskaita ja epämukavia. Tämä ei ole sattumaa K2 B.F.C. -mallin kohdalla. B.F.C. tulee sanoista Build For Comfort, ja se takaa, että kenkä on yhtä mukava käyttää päivän päätteeksi kuin alussa.

Ne on rakennettu erilaisilla TPU-materiaaleilla, joissa vahvimpia materiaaleja on käytetty siellä, missä on eniten painetta/tarvetta, ja samaan aikaan ohuempia materiaaleja on käytetty siellä, missä saappaan halutaan olevan pehmeämpi. Insinöörit ovat analysoineet, missä saappaan materiaalia tarvitaan eniten/vähiten, poistaneet turhaa painoa ja tehneet saappaasta pehmeämmän aukon kohdalta, jotta sisäänpääsy olisi helppoa.

Saappaassa on edelleen runsaasti voimaa! Se sopii täydellisesti pitkälle vuoristopäivälle, kun sinun täytyy antaa täysillä kaasua hoidetuilla rinteillä klo 8.30 aamulla, sekä kun siirryt hoidetumpiin ja raskaampiin sohjoihin/pulveriin/tumppeihin päivän päätteeksi. Se on monipuolinen kenkä, joka reagoi, kun painostat sitä, olematta kuitenkaan niin jäykkä, ettet voi hallita sitä. K2:n omalla FLEX/FEEL-asteikolla, jossa 1 on Playfull ja 10 on Precise, tämä on 5, mikä kertoo, että saat saappaan, jossa on korkea mukavuus ja nopea vaste, jossa sinä määrittelet tahdin.

Yksi käytännöllisistä ominaisuuksista on Apres Mode -kävelymekanismi, jota on päivitetty entistä vakaammaksi. Tätä toimintoa käytetään kävellessäsi ilman suksia jalkojen alla, seisoessasi après-ski-baarissa tai vaeltaessasi. Toiminnon ansiosta hiihtokenkä voi kallistua kokonaan taaksepäin (lähes) 90 asteeseen, joten se ei tunnu niin jäykältä ja kömpelöltä kävellä kuin klassiset hiihtokengät, jolloin voit rentouttaa jalkojasi enemmän. Ominaisuus, jota rakastat taatusti. Käytämme sitä itse paljon kävellessämme asunnolta hissille tai päinvastoin tai matkustaessamme hiihtobussilla. Ja kun pidämme pidempiä taukoja/lounasta vuorella. Ominaisuus, joka on helppo kytkeä päälle ja pois yhdellä kädellä.

Saappaassa on lukemattomia ominaisuuksia, kuten 4 tehokasta solkea sekä 40 mm:n tarranauha, joka siirtää kaiken energiasi sääreltä suksille. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, siinä on CushFit (sisäkenkä), joka takaa mukavan istuvuuden. Saapas istuu tiukasti ja mukavasti jalkasi ympärille, joten tunnet, että sinulla on paras mahdollinen kontrolli. Se myös mukautuu jalkaasi ajan myötä, joten jo 2-3 päivän kuluttua huomaat lisääntyneen mukavuuden ja jalkaasi muotoutuneen sisäkengän.

Saappaassa on GripWalk-pohja, jonka ansiosta siinä on helppo kävellä, koska pohjan alla on enemmän kulmaa/taivutusta kuin tavallisessa hiihtokengässä, ja sen vuoksi kävelet normaalimmin. Grip Walk tarjoaa myös hyvän pidon, koska pohja on päällystetty kumilla, mikä minimoi liukastumis- ja putoamisriskin.

Jos etsit hiihtokenkää, jota voit käyttää vuosia ja jossa laatu, mukavuus ja suorituskyky ovat keskiössä, tämä on sinulle sopiva malli.

Tässä mallissa on flex 100, joka sopii keskitason tai edistyneelle hiihtäjälle. Sitä voi työntää kovalla vauhdilla, mutta sillä voi hiihtää myös rauhallisesti ja rennosti.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet:
Energy Interlock
Powerfuse Spine
Apres Mode 2.0 -kävelymekanismi
Hands Free Entry
Mansetin kohdistusindeksi
Grip Walk
Leveys: 103 (leveä)
Jousto: 100
Sisäkenkä: CushFit PLUS
Hihna: 40mm tarranauha
Paino: 1950 g

Huomautus: Koot on ilmoitettu mondopisteissä. Katso kokooppaasta, miten löydät oikean koon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “K2 BFC 100, laskettelumonot, miesten, harmaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top