Demon Record Dchrom, aurinkolasit, musta

63,00 

Tuotemerkki: Demon

Tuotetunnus (SKU): 20053-23708-64880 Osasto: Tarkista saatavuus ja toimituskulut verkkokaupassa:

Demon Recordilla saat fotokromaattiset aurinkolasit, jotka tekevät asioista hieman yksinkertaisempia, sillä linssi itsessään varmistaa, että näet mahdollisimman hyvin. Kun aurinko paistaa, linssi suojaa UV-säteiltä, ja kun sää ei ole niin hyvä, linssi kirkastuu, jotta näet parhaalla mahdollisella tavalla.

Fotokromaattisten linssien lisäksi Record-aurinkolasit tarjoavat myös toiminnon, jossa voit poistaa linssin ympärillä olevan kehyksen alaosan. Jos siis haluat, että aurinkolasisi ovat osittain kehyksettömät, poista yksinkertaisesti alaosa. Tämä voi olla käytännöllistä, jos tarvitset esimerkiksi paremman tuuletuksen alhaalta tai haluat yksinkertaisesti erilaisen ulkonäön riippuen tilanteesta, jossa niitä käytetään.

Aurinkolasit on rakennettu "TR 90 Ultra Light Frame" -rungolla, mikä tarkoittaa, että tuskin huomaat, että käytät mallia. TR90-kehys on erityinen hiilikuidun ja nailonin koostumus. Tämä tekee kehyksestä 20 % kevyemmän kuin perinteiset materiaalit, ja rakenne tekee aurinkolasista myös kestävämmät iskuja ja iskuja vastaan. Samalla on varmistettu hyvä ilmankierto, mikä auttaa poistamaan huurtumista, jota pyöräilyaurinkolaseissa voi yleensä esiintyä, kun olet aktiivinen satulassa.

Tiedot ja ominaisuudet:
Kehys: Ultrakevyt TR90-kehys
Linssien tyyppi: Photochromic cat. 1-3 (auringonpaiste ja pilviseen säähän asti)
Säädettävä nenäklipsi
Sisältää mikrokuitupussin
Mitat: 145 x 45mm (K x L)
Kehyksen pituus: 120mm
Poistettava kehys

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Demon Record Dchrom, aurinkolasit, musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top