Demon Magnet, hiihtolasit, musta/sininen

87,00 

Tuotemerkki: Demon

Tuotetunnus (SKU): 18484-22140-60150 Osasto: Katso saatavuus, toimitusaika ja toimituskulut verkkokaupassa:

Markkinoiden nopein linssien vaihto 1,62 sekunnissa

Katso video klikkaamalla oikealla olevia kuvia.

Demon Magnet Black on modernit hiihtolasit, joissa on pallomainen linssi, joka tarjoaa laajan näkökentän sekä sivuille että ylös ja alas. Siinä on keskikokoinen/suuri istuvuus, joka sopii useimmille kasvoille.

Se, mikä todella erottaa tämän suojalasin kilpailijoista, on se, että siinä on peräti markkinoiden nopein linssinvaihto. Mukana toimitetuissa kahdessa linssissä ja kehyksessä on magneetit, jotka pitävät linssin paikallaan. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse näpytellä erilaisia lukitusmekanismeja linssejä vaihtaessasi, vaan voit yksinkertaisesti ottaa toisen linssin pois ja toisen takaisin – prosessi kestää noin viisi sekuntia.

Linssit ovat huurtumattomia pallomaisia kaksoislinssejä, joissa on hyvä tuuletus huurtumisen estämiseksi. Suojalasit on suunniteltu siten, että ne sopivat suurimpaan osaan markkinoilla olevista hiihtokypäreistä, sillä suojalasit on suunniteltu niin, että ne sulkevat kypärän ja suojalasien välisen raon, ja hihna on sijoitettu kehyksen etuosaan.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet:
Linssit: Sininen peili (kategoria 3) + oranssi (kategoria 2)
Huurtumisenestokäsitelty pallomainen kaksoislinssi
Salamannopea magneettinen linssin vaihto
Keskikokoinen/suuri istuvuus
100 % UV-suojaus
Tuulettuva linssi ja kehys
Kypäräyhteensopiva

Italialainen Demon Occhiali on yksi suosituimmista hiihtolasimerkeistämme, ja hyvästä syystä. Silmälasit ovat hintaansa nähden erittäin laadukkaat, ja marraskuussa 2012 Demon voitti myös 24 Hours -lehden hiihtolasitestin "Best in Test" -palkinnon. Tämän testin voitti Matrix-malli. Demon-suksilaseissa kaikki linssit valmistetaan samassa tehtaassa ja ne ovat yhtä laadukkaat kuin voittajasuksilaseissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Demon Magnet, hiihtolasit, musta/sininen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top