Demon Cabana Dchrom, aurinkolasit, neonkeltainen

63,00 

Tuotemerkki: Demon

Tuotetunnus (SKU): 13954-17072-44101 Osasto: Tarkista saatavuus ja toimituskulut verkkokaupassa:

Kun harrastamme rakastamaamme urheilua, on tärkeää, että meillä on olosuhteisiin sopivat varusteet, joiden tiedämme kestävän harrastamamme toiminnan. Siksi Demon on tehnyt suositusta Cabana-mallista entistäkin paremman ja sovittanut sen urheiluharrastajille, jotka antavat kaikkensa juoksussa, polkujuoksussa, pyöräilyssä, MTB:ssä, lentopallossa jne.

Mallissa on fotokromaattiset kategorian 1-3 linssit, jotka mukautuvat olosuhteisiin ja samalla korostavat kontrastia tiellä ja ympäristössä, jossa liikut. Näet siis paremmin esimerkiksi tien epätasaisuudet.

Kategoria 1-3 tarkoittaa, että linssi itsessään mukautuu olosuhteisiin, joissa kissa. 3 on korkea auringonpaiste ja kat. 1 on lievästi pilvistä. Sen VLT-arvo on 8-80 %. VLT on lyhenne sanoista Visual Light Transmission (visuaalinen valonläpäisy) ja tarkoittaa linssin läpi kulkevan valon määrää. Mitä korkeampi VLT-luku on prosentteina, sitä enemmän valoa pääsee linssiin. Aurinkolinssit päästävät yleensä läpi 3-18 % valoa/VLT. Pilvisellä säällä käytettävät linssit päästävät sisään paljon enemmän, esimerkiksi 43-80 %. Kun on pilvistä, haluat paljon valoa läpi, jotta näet enemmän, kun taas aurinkolaseilla et tarvitse juuri lainkaan enemmän valoa.

Laseissa on "TR 90 Ultra Light Frame", mikä tarkoittaa, että tuskin huomaat, että käytät mallia. Tämän huomaa erityisesti 40 gramman alhaisesta painosta! TR90-kehys on erityinen hiilikuidun ja nailonin koostumus. Tämä tekee kehyksestä 20 % kevyemmän kuin perinteiset materiaalit, ja rakenne tekee aurinkolasista myös iskunkestävämmät.

Mallin minimaalinen muotoilu ei ole tehty vain keskittyen pieneen painoon, vaan myös pieneen pinta-alaan kasvoilla, joten tuskin huomaat, että käytät laseja.

Kehys on valmistettu "Hypoallergeenisellä" kumilla ohimoilla ja nenänpidikkeessä, mikä estää lasien liukumisen/liukumisen korvista. Ja saat optimaalisen istuvuuden ja mukavuuden. Samalla suojalasien klipsi voidaan säätää sopivaksi halutulla tavalla.

Demonin TOP-urheilulasit Cabana on rakennettu heidän Air Frame System -järjestelmällään, joka luo paremman ilmanvaihdon ja auttaa poistamaan linssin huurtumisen, kun hikoilet ja annat täysillä kaasua!

Tiedot ja ominaisuudet:
Kehys: TR90 Ultra Light Frame
Kumitettu säädettävä nenäklipsi
Kumitetut suojalasien ohimot
Kelpoinen: Pyöräilyyn, juoksuun, trailiin, MTB:hen, lentopalloon jne.
Kehyksen leveys: 150 mm
Korkeus: 47 mm
Tankojen/telineiden pituus: 124 mm
Mikrokuituliina mukana
Linssit: DCHROM Photochromatic 1-3
VLT: 8-80%

Aurinkolasit loistavaa laatua italialaiselta Demon Occhialilta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Demon Cabana Dchrom, aurinkolasit, neonkeltainen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top