Dakine Heli Pro, 24L, vintage camo

100,00 

Tuotemerkki: Dakine

Tuotetunnus (SKU): 23709-27368-75488 Osasto: Katso saatavuus, toimitusaika ja toimituskulut verkkokaupassa:

Huomaa, että tämän laukun mukana EI tule selkämyksensuojaa. Tämän voi ostaa täältä. Laukkua voi käyttää myös ilman selkärangan suojusta.

Heli Pro 24L on Dakinen uskomattoman suositun Heli Pro -sarjan suurin reppu. Se on erittäin tilava ja toimiva reppu, jota voi helposti käyttää muuhunkin kuin vain hiihtämiseen. Repussa on käytännöllinen lokeroiden ja taskujen jako, ja 24 litran tilavuudellaan reppu tarjoaa runsaasti tilaa. Se on valmistettu ensisijaisesti hiihtäjille ja lumilautailijoille, mutta sopii myös esimerkiksi vaellukselle.

Repussa on paljon fiksuja ominaisuuksia, kuten suksien tai lumilautojen kantolaite, tasku juomalaitteelle ja fleecetasku suojalaseille. Lisäksi se voidaan kiinnittää tiukasti vartaloon rinnan ja vyötärön ympärillä olevilla hihnoilla, jolloin laukku istuu mukavasti ja turvallisesti selässä.

Repussa on myös erillinen lokero lumivyörylapio + -luotain -laitteille, joten lumivyöryvarusteesi ovat järjestyksessä ja helposti saatavilla onnettomuustilanteessa.

Meistä on hyvä idea tilata selkäsuoja, sillä hyvin pienellä rahalla saat reppuusi sertifioidun selkäsuojan, joten olet hyvin suojassa hiihtäessäsi tai maastopyöräillessäsi. Selkäsuoja on myös helppo irrottaa repustasi, kun haluat vain käyttää reppuasi jokapäiväiseen käyttöön.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet:
Spesifinen hiihto- ja lumilautarinkka
Kaari + pystysuora kantolaite lumilaudalle
Kaari + A-muotoinen kantolaite suksille
Fleecetasku suojalaseille
Laskuvarustetasku lumivyöryvarusteille
Pelastuspilli rintalukossa
Tasku + eristetty läpivienti nesteytysjärjestelmää varten.
Yhteensopiva Dakine Spine Impact Protectorin kanssa (lisävaruste)

Tilavuus: 24 litraa
Paino: 1 kg
Mitat: 53 x 31 x 20 cm
Materiaali: 600D polyesteri

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dakine Heli Pro, 24L, vintage camo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top