Cairn Proride D3O selkasuoja vest, musta

109,00 

Tuotemerkki: Cairn

Tuotetunnus (SKU): 14881-18155-47450 Osasto: Katso saatavuus, toimitusaika ja toimituskulut verkkokaupassa:

D3O-materiaalin ominaisuudet voidaan selittää lyhyesti seuraavasti: Kun materiaali on inaktiivinen, se on pehmeää ja joustavaa, mikä tarkoittaa, että se voi taipua ja muotoutua kehon muotoon maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi. Kun materiaaliin kohdistuu isku, se muuttuu kivikovaksi ja tasoittaa iskuja, joita saataisiin törmäyksessä tai törmätessäsi esteisiin vuorella. Soveltuu erinomaisesti myös turvavarusteeksi hiihtäessä, maastopyöräillessä/MTB:ssä tai moottoripyöräillessä.

Liivin valmistuksessa käytetyn mesh/polyesteri-sekoituksen ansiosta se hengittää ja siirtää hikeä ja kosteutta pois, jolloin se pysyy raikkaana koko käyttöikänsä ajan. Liivin etupuolella oleva joustava verkkomateriaali on sekä pehmeää että mukavaa varmistaen samalla tiukan istuvuuden.

Liivin lisäominaisuudet:
D3O-materiaali (levy) voidaan irrottaa liiviä pestessä.
Liivi erittäin kevyttä verkkomateriaalia
Kokopitkä vetoketju.
Ylimääräinen pehmuste olkapäiden alueella.
Täyttää CE EN 1621-2 -standardin
EVA-vaahtomuovi

D3O Shock Absorption System on patentoitu, "älykkääseen" molekyylirakenteeseen perustuva iskuja vaimentava materiaali. Nämä molekyylit käyttäytyvät normaalisti normaalien liikkeiden aikana ja lukkiutuvat välittömästi yhteen iskujen ja iskujen aikana. D3O on liikkeestä riippuvainen. Hitaassa liikkeessä molekyylit virtaavat vapaasti ja materiaali pysyy pehmeänä ja joustavana. Äkillisessä iskussa tai törmäyksessä löysät molekyylit lukkiutuvat toisiinsa vaimentaen törmäyksen voimaa. Koko prosessi tapahtuu erittäin nopeasti. Heti kun isku on vaimentunut, molekyylit palaavat jälleen normaaliin löysään tilaansa.

Näiden ominaisuuksien ansiosta materiaali sopii erinomaisesti sovelluksiin, joissa vaaditaan optimaalista liikkumisvapautta ja iskunvaimennusta. D3O on erittäin huomaamaton ja kevyt materiaali, joka voidaan integroida vaatteisiin tinkimättä toiminnoista ja ulkonäöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cairn Proride D3O selkasuoja vest, musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top