BCA T4 lumivyörypaketti

509,00 

Tuotemerkki: BCA

Tuotetunnus (SKU): 19671-23326-63709 Osasto: Tarkista saatavuus ja toimituskulut verkkokaupassa:

T4-pelastuspaketti/ lumivyörypakkaus on BCA:n uusin ja paras paketti. Tässä saat kaiken, mitä tarvitset päästäksesi rinteeseen. Pakkaus sisältää radiolähetin/laviinipiipparin, lumivyörylapion ja myöhäisen luotaimen. Kaikki kolme ovat välttämättömiä, jos olet menossa maastoon.

BCA:n jäljittimien sarja on Pohjois-Amerikassa käytetyin, ja piipparit ovat jo pitkään olleet alan nopein, helpoin ja intuitiivisin. Aiemmin BCA:n T3-paketti on ollut heidän paras, mutta nyt sitä on juuri nostettu pykälää korkeammalle.

BCA Tracker4:
Nopein ja helpoin lumivyörypiippari on juuri nostettu pykälää korkeammalle! Uudessa lumivyörypiippaimessa on kumipinta/kotelo, jonka ansiosta se kestää paremmin iskuja. LED-näyttö on suurempi kuin aiemmissa malleissa ja siinä on sama yksinkertainen "Tracker-käyttöliittymä" josta BCA on tunnettu, joten sen kanssa on helppo työskennellä myös paineen alla.

Toiminnoilla, kuten "Signaalin vaimentaminen" ja "Big Picture" se tekee etsinnästä selkeämpää myös tilanteissa, joissa se vastaanottaa useita signaaleja. Samalla liiketunnistin ja automaattinen palautus lähetystilaan pitävät sinut turvassa toissijaiselta liikkeeltä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos joudut toisia etsiessäsi seuraavaan lumivyöryyn, piippari palaa lähetystilaan lyhyen varoituksen jälkeen – omaksi turvallisuudeksesi.

Mallit eivät ole juurikaan matkapuhelinta suurempia, ja suurena plussana piipparin yläosassa on käytetty pieniä logoja, jotta näet helposti, milloin etsit ja milloin lähetät, mikä voi tehdä tästä mallista monien aloittelevien maastohiihtäjien suosikin. Sen lähetyssäde on 55 metriä ja hakuleveys 50 metriä sekä 3 antennia, jotka takaavat optimaalisen etsintätarkkuuden.

Tracker4-lähetin on kooltaan 12 x 7,5 x 4,5 cm (L x S x K) ja painaa paristoineen 215 grammaa. Piippari lähettää 457 kHz:n taajuudella, joka on kansainvälinen standardi (Norm EN300718).

Tracker4:llä on 5 vuoden takuu.

BCA Stealth 270 -luotain:
Tämä on BCA:n myydyin luotain. Se on pienikokoinen ja siinä on senttimetrimerkinnät, joista näet lumen syvyyden ja sen, kuinka syvälle henkilö on hautautunut. "Quick Locking" tarjoaa salamannopean luotaimen kokoamisen, joka säästää arvokkaita sekunteja lumivyöryetsinnässä. Sondi on kokoontaitettuna 270 cm pitkä ja kokoontaitettuna 45 cm. Se painaa 295 grammaa, sen halkaisija on 1,2 cm ja se on kaikki, mitä hyvältä ja yksinkertaiselta luotaimelta vaaditaan.

BCA lumivyörylapio Dozer 1T
Alumiinilapio, jonka kokonaispaino on 600 grammaa. Lapion terä on kooltaan 23 x 27 cm. Kahva on kokoontaitettuna 38,7 cm pitkä ja ulosvedettynä 59 cm. Lapion kokonaispituus on koottuna 76 cm.

Jos haluat investoida ensimmäiseen lumivyöryreppuun, jonka haluat pitää mukanasi monta vuotta – tämä on oikea valinta! BCA on alan testivoittajia nopean ja tarkan tekniikkansa ansiosta, kun taas pakki on uskomattoman helppokäyttöinen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BCA T4 lumivyörypaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top