Atomic Redster G8 RVSK C + X 12 GW

682,00 

Tuotemerkki: Atomic

Tuotetunnus (SKU): 23304-26963-74013 Osasto: Tarkista saatavuus ja toimituskulut verkkokaupassa:

Atomic Redster G8 Revoshock C on luotu innokkaille hiihtäjille, jotka etsivät äärimmäistä suorituskykyä ja hallintaa ladulla. Näissä suksissa yhdistyy edistyksellinen teknologia, joka tarjoaa räätälöidyn kokemuksen lumella.

Revoshock C -teknologian ansiosta saat suksen, joka vaimentaa iskuja ja tärinää, mikä antaa sinulle pehmeän ja herkän ajon. Power Woodcore -ydin antaa lujuutta ja vaimentaa tärinää suurilla nopeuksilla. Tämä tekee suksista vakaat ja monipuoliset.

Suksien Titanal-vahvistus lisää suksien lujuutta ja vakautta, joten voit selviytyä haastavimmistakin rinteistä. Dura Cap -sivuseinämä tarjoaa lisäkestävyyttä ja suojaa vaurioilta.

Sivureunan kulma on 87° ja pohjan reunakulma 0,8°, joten saat erinomaisen reunan hallinnan ja tarkkuuden käännöksiin. World Cup Base Finish takaa, että saavutat suurimman nopeuden rinteessä ja poikkeuksellisen luiston.

Atomic Redster G8 Revoshock C -alppisuksi on ihanteellinen valinta hiihtäjille, jotka haluavat sukset, joissa on korkea suorituskyky ja erinomainen käsiteltävyys. Valmistaudu valloittamaan rinne näillä suksilla.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet:
Power Woodcore (puuydin)
Titaanikerros vakauttaa suksia
Dura Cap -sivuseinämä
Sivuleikkaus: 113/70/101,5 mm (pituus: 168 cm)
Kääntösäde: 15,2 m (pituus: 168 cm)

Sidonta: X 12 GW – yhteensopiva GripWalkilla varustettujen hiihtokenkien kanssa

Toimitus:
– Sukset toimitetaan GLS:llä, joka kestää 1-3 arkipäivää.

– Kirjoita tilauksen yhteydessä kommenttikenttään pituutesi, painosi ja kenkien pituus mm:nä, esim. "308 mm", jotta sidokset voidaan sovittaa oikein.

Ilmainen suksipussi (arvo 129,-): Jos valitset noutopaikan Sabrosta, annamme sinulle ilmaisen suksipussin. Saat sähköpostia heti, kun sukset on asennettu ja noudettavissa.

Huomioithan, että sukset toimitetaan sidokset kiinnitettynä, joten niitä ei voi palauttaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Atomic Redster G8 RVSK C + X 12 GW”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top