Kysely- ja mielipidetutkimuksia

Netissä ja puhelimella on mahdollista osallistua erilaisiin kysely- ja mielipidetutkimuksiin, joissa on mahdollisuus ansaita hieman vaivan palkkaa. Palkkio on joko suoraan rahaa tai sitten lahjakortteja verkkokauppoihin. Yhdestä kyselystä tienaa muutamista senteistä muutamiin euroihin, mutta mikäli oikeassa kohderyhmässä on ja saa kyselyjä joihin osallistua, niin ainakin taskurahaa saa. Liity nyt ja osallistu vuoden ajan ja ehkä olet tienannut muutaman satasen, jolla itsesi vuoden päästä palkitset.

Muutamia palveluja joihin liittyminen (rekisteröinti) maksutonta

Attapoll on puhelimeen asennettava kyselytutkimussovellus, johon tulee päivittäin uusia kyselyitä, joista maksetaan sentistä reiluun euroon. 

Lataa Attapoll sovellus puhelimeen täältä >>

Mielipidetutkimus on paneeli, johon rekisteröitymällä voit vastata kysymyksiin ja ansaita rahaa. Liity 1.5 miljoonan ihmisen joukkoon, jonka mielipiteet vaikuttavat tulevaisuuden maailmaan. Rekisteröidy ilmaiseksi käyttämällä sähköpostiosoitettasi. 

Rekisteröidy täällä >>

MOBROG® in kautta voit olla aktiivisesti mukana markkinatutkimuksessa, kertoa mielipiteesi ja ansaita rahaa osallistumalla kyselyihin.

MOBROG – Palkkiolliset kyselyt >>

 

Toluna Influencers -jäsenenä sinulla on mahdollisuus muuttaa sinulle tärkeitä tuotteita ja palveluita! Liitymmällä jakamaan mielipiteesi osallistumalla kyselyihin ansaitset palkintoja!

Täytä liittymisesi täällä >>

Suomitutka on Sanoman laaja kuluttajapaneeli, jossa suomalaiset saavat mahdollisuuden ilmaista mielipiteensä mediaan, tuotteisiin ja palveluihin sekä markkinointiin liittyen. Mahdollisuus saada oma ääni kuuluviin!

Liity tästä paneeliin >> 
Scroll to Top