Kodintekniikka

Osta kodinkoneet, tietokoneet, puhelimet, tabletit ja muu kodintekniikka edullisesti netistä. Kodinkoneita ja muita kodintekniikkaa myyviä verkkokauppoja löydät täältä.

Kodinelektroniikka ja tietotekniikka

24hshop.fi >>

24hshop.fi on yritys, joka tarjoaa asiakkaillemme lisätarvikkeita kulutuselektroniikkaan oikeaan hintaan. Verkkokaupastamme löytyy lisätarvikkeita matkapuhelimille, pöytätietokoneille, videopeleille, tableteille, kannettaville tietokoneille ja muistikorteille, mutta myös kodin -ja vapaa-ajan tuotteita. Tuotteet, joita myymme on erittäin helppo myydä, koska meillä on aina uusimmat ja suosituimmat tuotteet alhaisimmalla hinnalla. Verkkokauppamme, joka tarjoaa jatkuvasti 5000 uutta tuotetta vuodessa, on paikka, joka houkuttelee jatkuvasti runsaasti yleisöä.

ComputerSalg >>

ComputerSalg – Online MEGA Store on tuotevalikoimallaan yksi Tanskan suurimmista verkkokaupoista. Yli 1 400 000 eri tuotteen valikoimasta löydät kaiken elektroniikasta ja toimistosta kodin ja puutarhan tuotteisiin, urheilusta, peleistä ja vapaa-ajasta kirjoihin. Olipa kyseessä tietokone, kirja, uuni, vesiletku tai uusi jääkaappi, löydät sen ComputerSalg – Online Mega Storesta

Digitukku.fi >>

Digitukusta löydät yli 20 000 suosituinta elektroniikkatuotetta kotiin ja toimistoon. Suomen Digitukku on vuonna 2005 perustetun verkkokauppaan erikoistuneen nTec Finland Oy:n kuluttajaelektroniikan kauppapaikka.

CDON.FI >>

CDON.FI:sta pelejä, kirjoja, viihde- ja kodinelektroniikkaa, niin pieniä kuin isoja kodinkoneitakin.

ProShop.fi >>

ProShop.fi:ssä on laaja valikoima elektroniikkaa tunnetuilta teknologiajäteiltä, kuten Samsung, Sony, Apple, Lenovo ja Asus. Laadukkaat tuotteet, kilpailukykyiset hinnat ja nopeat toimitukset takaavat asiakastyytyväisyyden. Proshop outletista kotiutat tuotteet jopa 50% edullisemmin!

Isot ja pienet kodinkoneet

Pienempiä kodinkoneita löytyy myös ylläolevista verkkokaupoista

Hobby Hall >>

Hobby Hallin verkkokaupassa on laaja valikoima kodin, vapaa-ajan ja elektroniikan merkkituotteita.

On24.fi >>

On24.fi valikoimista niin pienet kuin suuretkin kodinkoneet sekä muuta kodinelektroniikkaa.

Scroll to Top