Urheiluvarusteet, harrastusvälineet, retkeilytarvikeet

Verkkokauppoja erilaisten urheilu- ja harrastusvälineiden ostamiseen netistä.

Craft Sportswear >>

Craft Sportswear on ruotsalaisten tuntema ja rakastama tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuisia urheiluvaatteita. Tarjoamme optimaalista suorituskykyä toiminnallisten urheiluvaatteiden avulla sekä jokapäiväiselle urheilijalle että huippu-urheilijalle. Craft-urheilijat harjoittelevat vapautta, onnellisuutta ja edistystä varten – elämänlaadun parantamiseksi.

Dinox Sport Oy >>

Dinox Sport Oy valmistaa liikuntavälineitä Dinox-tuotemerkillä. Tuotevalikoima ulottuu voimaharjoittelu- ja kuntosalilaitteista lasten urheiluun sekä peleihin.

Dinoxin koulutetut liikunta-alan asiantuntijat ovat vuosien varrella kehittäneet yli 100 liikuntavälinettä eri-ikäisten ihmisten liikkumiseen. Laajojen tuotetestausten, asiakaspalautteiden ja asiantuntijoidensa harkinnan avulla Dinox on valinnut huolellisesti lukuisia tuotemerkkejä täydentämään omaa valmistustaan. Dinox seuraa aktiivisesti alan trendejä saadakseen uusimmat ja parhaat välineet asiakkaidensa käyttöön.

Fitnesstukku.fi >>

Fitnesstukku.fi on Pohjoismaiden johtava ja suurin lisäravinteiden, urheiluvaatteiden ja treenivarusteiden verkkokauppa. Valikoimiimme kuuluvia tuotemerkkejä ovat muun muassa Star Nutrition, Under Armour, Better Bodies, Gymshark, Optimum Nutrition, Mutant ja Chained Nutrition. Fitnesstukku.fi kuuluu Health and Sports Nutrition Group HSNG AB-konserniin. Yli 49 euron tilaukset toimitetaan rahtivapaasti, ja tuotteillamme on ilmainen palautusoikeus ja hintatakuu.

Happy Angler >>

Happy Angler -kalastusverkkokaupassa on Suomen laajin kalastusvälineiden valikoima. Verkkokaupan valikoima palvelee kaiken tasoisia kalastajia.

JD Sports >>

JD on johtava urheilumuodin jälleenmyyjä Suomessa. Brändin tuotevalikoima kattaa kaikki suosituimmat tuotemerkit, kuten Nike, adidas, The North Face, Fila, PUMA ja Vans, sekä monia muita. Mukana on myös yksinoikeudella JD:llä myytäviä tuotemerkkejä.

Partioaitta.fi >>

Partioaitta on ulkoilun ja retkeilyn erikoisliike, joka on inspiroinut ihmisiä ulos jo vuodesta 1928. Yhdeksäntoista lämminhenkistä myymälää ja verkkokauppa palvelevat luonnossa liikkuvia ympäri Suomen. Kaikista kanta-asiakkaidensa, 365-klubilaisten, ostoksista Partioaitta lahjoittaa 1% ympäristön ja luonnossa liikkumisen tukemiseksi.

 

Scandinavian Outdoor >>

Scandinavian Outdoor pukee sinut päästä varpaisiin – niin elämäsi seikkailulle kuin arkeenkin. Meiltä löydät tekniset kuorivaatteet vaikka jääkiipeilyyn, samoin kuin rennot retkeily- ja reippailuasut lähiretkille.

Verkkotavaratalot >>

Scroll to Top