Oakley Line Miner, Prizm, Matte Black

128,00 

Tuotemerkki: Oakley

Tuotetunnus (SKU): 14831-18105-47325 Osasto: Tarkista saatavuus ja toimituskulut verkkokaupassa:

Toisin kuin monissa muissa suurissa hiihtolaseissa, joissa linssi istuu kaukana kasvoistasi, tässä uraauurtavassa hiihtolaseissa linssi on vedetty lähemmäksi kasvojasi kuin missään muussa hiihtolaseissa, mikä yhdessä suuren linssin pinta-alan kanssa antaa sinulle loistavan perifeerisen näkyvyyden kaikkiin suuntiin.

Virtaviivainen muotoilu takaa täydellisen kypäräyhteensopivuuden, ja suojalasit sopivat useimpien arkisten silmälasien päälle. Linssi on huurtumaton kaksoislinssillä ja hyvällä ilmanvaihdolla, ja siinä on Oakleyn johtava F3-käsittely sisälinssissä, joka myös estää huurtumista.

Tässä hiihtolaseissa on PRIZM-linssi, joka on aivan uusi linssi, joka perustuu vuosikymmenien väritutkimukseen. PRIZM-linssin avulla saat paremman valonläpäisyn ja maksimaalisen kontrastintoiston, mikä auttaa sinua näkemään lumen ääriviivat sekä auringonpaisteessa että lumisissa olosuhteissa. Näin saat optimaaliset edellytykset hyvään hiihtoon useimmissa sääolosuhteissa.

Silmälaseissa on PRIZM Torch Iridium -linssi, joka on erityisen hyvä aurinkoisella ja pilvisellä säällä. Suojalaseihin on mahdollista ostaa uusia linssejä ja ne on helppo vaihtaa halutessasi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oakley Line Miner, Prizm, Matte Black”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top