K2 Recon 120 BOA, laskettelumonot, miesten, sininen/beige

461,00 

Tuotemerkki: K2

Tuotetunnus (SKU): 23323-26982-74091 Osasto: Tarkista saatavuus ja toimituskulut verkkokaupassa:

Recon-sarja on K2:n palkittu sarja. Se on hiihtokenkä, joka vain odottaa, että sitä testataan lumessa!

Yleensä suorituskykyiset hiihtokengät ovat painavia ja tilaa vieviä, mutta Recon 120:n kanssa K2 on onnistunut luomaan tehokkaan ja vakaan hiihtokengän pienellä painolla.

Jos etsit voimaa, suorituskykyä ja pientä painoa, tämä on juuri sinulle sopiva saapas! Se sopii täydellisesti, kun sinun on mentävä täydellä kaasulla uritetuilla rinteillä sekä siirryttäessäsi päivän päätteeksi enemmän uritettuun ja raskaampaan sohjoon/puuteriin/mogulsiin.

Se on monipuolinen kenkä, joka reagoi, kun painostat sitä, olematta kuitenkaan niin jäykkä, ettet voi hallita sitä. K2:n omalla FLEX/FEEL-asteikolla, jossa:

1 = leikkisä
10 = Tarkka

Saapas on 7, mikä tarkoittaa, että saat saappaan, jossa on hyvä mukavuus ja nopea vaste.

Kevyt mutta vakaa
Recon painaa vain 1508 grammaa, mikä on luokkansa kevyimpien joukossa. Tämä johtuu K2:n Powelite Shell -teknologiasta, joka koostuu neljästä eri TPU-materiaalista. K2 on käyttänyt vahvimpia materiaaleja siellä, missä niitä eniten tarvitaan ja kevyempiä materiaaleja siellä, missä saappaan on oltava pehmeämpi.

Insinöörit ovat analysoineet, missä kenkä tarvitsee eniten/vähiten materiaalia, ja poistaneet turhaa painoa.

Kevyen TPU-materiaalin ansiosta saappaan on helppo astua sisään, mutta se tuntuu silti tukevalta, kun nojaat eteenpäin.

Paljon älykkäitä ominaisuuksia
Saappaassa on lukemattomia ominaisuuksia, kuten 4 tehokasta solkea sekä Booster Cam Strap, joka siirtää kaiken energiasi säärestä sukseen.

BOA Fit -järjestelmän avulla saat optimaalisen paineen jakautumisen ja vältät ärsyttävät painepisteet, mikä takaa korkean mukavuuden, paremman suorituskyvyn ja paremman hallinnan. BOA:n ansiosta voit nopeasti ja helposti säätää kengät jalkaasi sopiviksi, jotta ne istuvat tarkasti.

Saappaat on valmistettu GripWalk-pohjalla, jonka ansiosta niissä on helppo kävellä, koska pohjan alle jää enemmän kulmaa/taivutusta kuin tavallisissa hiihtokengissä. GripWalk tarjoaa myös hyvän pidon, sillä pohja on päällystetty kumilla, mikä minimoi liukastumisriskin.

Recon on huippuluokan hiihtokenkä, joka tarjoaa paljon paremmat ominaisuudet kuin hintalappu antaa ymmärtää. Tämän mallin flex on 120, mikä sopii taitavalle tai raskaalle hiihtäjälle, joka haluaa päästä ulos ja työntää saappasta.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä siinä on Powerfit Pro Liner (sisäkenkä), joka takaa tiukan istuvuuden. Saapas asettuu tiiviisti jalkasi ympärille ja antaa sinulle parhaan mahdollisen hallinnan. Sisäkenkä mukautuu jalkaasi, joten 2-3 päivän kuluttua huomaat lisääntyneen mukavuuden ja jalkaasi muotoutuneen sisäkengän.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet:
Jousto: 120
Leveys: 97-100 mm (koko 26,5)
Paino: 1580 g (kengän koko 26,5)
Powerlite-kuori
BOA-säätöjärjestelmä
Modulaarinen Honeycomb Boot Board, jossa on kovat ja pehmeät insertit
Fastfit-varsiosa
Vuori: Precisionfit Pro
Nokkahihna
GripWalk-pohjalliset (vaatii GripWalk-siteet suksiin)

Huomautus: Koot on ilmoitettu mondopisteissä. Katso kokooppaasta, miten löydät sinulle sopivan koon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “K2 Recon 120 BOA, laskettelumonot, miesten, sininen/beige”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top