MENERGY – Energiaa miehille

MENERGY on optimaalinen yhdistelmä vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja, sekä energiaa antavaa Ginseng-uutetta.

 

Mies, kaipaatko lisää virtaa? Energiatasot ja jaksamisen tunne vaikuttavat voimakkaasti siihen, miten arki rullaa. Voit parantaa jaksamistasi elintapojen muutoksilla, mutta myös panostamalla oikeisiin ravintoaineisiin.

Oikeiden vitamiinien ja hivenaineiden riittävän saannin turvaaminen pelkän ruokavalion avulla voi olla haastavaa, tai jopa mahdotonta jos arki on kovin kiireistä ja kuormittavaa. Oikein valitulla ravintolisällä voi olla tuntuva vaikutus jaksamiseen.

Uutuusvalmiste MENERGY auttaa miehiä maksimoimaan jokapäiväisen energiansa, jotta jaksat tehdä enemmän. Halusitpa sitten saada lisää energiaa hektisen arjen selättämiseen, treenaamiseen, vapaa-ajan viettämiseen tai sosiaalisen elämään.

Kokeile nyt MENERGY uutuustuotetta tarjoushintaan, tilaa tästä!

MENERGY sisältää ainesosia, kuten Ginseng-uutetta, joka antaa energiaa väsymyksen ja uupumuksen aikana ja auttaa ylläpitämään kognitiivista suorituskykyä. Lisäksi MENERGY sisältää myös suurimman osan miehille tärkeistä päivittäisistä vitamiineista ja kivennäisaineista, joten muita vitamiinivalmisteita ei välttämättä tarvita. MENERGY-tuotetta voidaan käyttää myös tilapäisesti erityisen stressaavissa tai energiaa vaativissa elämäntilanteissa.

 

MENERGY-valmisteen tehon takana on tarkkaan valikoitu kokonaisuus vaikuttavia ainesosia:

●      Ginseng antaa energiaa väsymyksen ja uupumuksen aikana

●      Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina

●      Magnesium, rauta, niasiini, riboflaviini sekä C- ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta

 

Luotettavan, pohjoismaisen ravintolisävalmistaja NutraQ:n uutuus MENERGY on ostettavissa joustavalla kuukausitilauksella, joka takaa toimitukset suoraan kotiovellesi. Jatkuvan tilauksen ansiosta valmisteen loppumisesta ei tarvitse huolehtia, eikä tyhjentynyttä varastoa tarvitse lähteä erikseen täyttämään esimerkiksi apteekin jonoon, myös tilauksen lopettaminen on helppoa.

MENERGY on nopea ja helppo tapa lisätä energiaa arkeen, vaivattomasti ja tehokkaasti.

Scroll to Top